Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
Субота, 27 04 2024

Навігаційна стежка

У Березнівській міській територіальній громаді відкрито 4 клас безпеки

5 березня у громаді відкрито чергові класи безпеки. Облаштували безпековий простір для учнів на базі Березнівського ліцею №2 та опорного закладу Прислуцький ліцей. Таким чином, на даний час у закладах освіти Березнівської міської ради забезпечено функціонування 4 класів безпеки.
До Березнівського ліцею №2 та опорного закладу Прислуцький ліцей, з нагоди урочистого відкриття класів безпеки, завітали голова Березнівської міської територіальної громади Руслан ПИЛИПЧУК, начальник департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Петро КОРЖЕВСЬКИЙ, заступник начальника департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Марина ПАШКОВСЬКА, начальник відділу освіти, молоді та спорту Березнівської міської ради Анатолій ГУДЬКО, представники Рівненської районної державної адміністрації, районного управління поліції Головного управління Національно поліції в Рівненській області, Рівненського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області.


Нагадаємо, що «Клас безпеки» – це всеукраїнський проєкт, мета якого навчання дітей правилам пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, їх ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Проєкт реалізує Міністерство освіти та науки України на виконання доручення Прем’єр-міністра України щодо створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.
У рамках заходів з нагоди відкриття класів безпеки у Березнівському ліцеї №2 та опорному закладі Прислуцький ліцей для дітей в ігровій формі провели перші навчальні уроки безпеки. З метою кращого засвоєння теоретичних знань про пожежну безпеку та надання домедичної допомоги, для юних слухачів рятувальники влаштували майстер-класи. Учні отримали масу позитивних емоцій та нові знання.

Клас безпеки 1  Клас безпеки 2  Клас безпеки 5
Начальник департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Петро КОРЖЕВСЬКИЙ вручив колективам Березнівського ліцею №2 та опорного закладу Прислуцький ліцей подяки від департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації за створення безпечних умов навчання та виховання дітей, високі досягнення у формуванні навичок безпечної поведінки учнів.

Клас безпеки 3  Клас безпеки 4
Додамо, що робота щодо створення класів безпеки в громаді продовжується. Адже в умовах війни однією з базових потреб дитини є безпечне освітнє середовище.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
38
144
622
2975
776959
2
0
2