Шаблоны Joomla 3 здесь: http://www.joomla3x.ru/joomla3-templates.html
Шаблоны для Joomla 3здесь
Субота, 27 04 2024

Навігаційна стежка

Про підсумки ІІ етапу (районного) Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023-2024 н. р.

В грудні 2023 року відбулися ІІ етапи (на рівні укрупнених районів) Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, міжнародних конкурсів імені Т. Г. Шевченка і П. Яцика серед учнів закладів загальної середньої освіти нашої області.
До ІІ етапу (районного) Всеукраїнських учнівських олімпіад долучилося 236 здобувачів освіти, що стали переможцями І етапів (шкільних) у 16 закладах загальної середньої освіти міської ради.
У підсумку інтелектуальних змагань, відповідно до розпорядження голови Рівненської районної державної адміністрації від 04.01.2024 №7 «Про підсумки проведення ІІ етапу (районного) Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів та Міжнародних конкурсів у 2023/2024 навчальному році», 174 учасники від закладів загальної середньої Березнівської міської ради посіли переможні позиції, що становить 74% від загальної кількості учасників нашої громади (у минулому році кількість переможців становила 70 осіб). Приємно, що показник результативності участі у Всеукраїнських учнівських олімпіадах у порівнянні з минулим роком помітно зріс.


Так, І місць у ІІ етапах олімпіад, у поточному навчальному році здобуто 19 (це 11% від загальної кількості переможців). Кількість ІІ місць – 88, що становить 51% від загальної кількості призових позицій. ІІІ місця здобули – 67 учнів , або 38% від загальної кількості переможних місць.
Першість обдаровані учні Березнівської міської територіальної громади здобули у олімпіадах з:
• історії, 7 місць: Березнівський економіко-гуманітарний ліцей, Березнівський ліцей № 1 імені Миколи Буховича (3), Березнівський ліцей №2 (2), Моквинський ліцей);
• біології, 5 місць: Березнівський ліцей №1 імені Миколи Буховича, Березнівський ліцей №2 (2), Орлівський ліцей, Зірненський ліцей;
• української мови та літератури, 2 місця: Березнівський економіко-гуманітарний ліцей, Березнівський ліцей №1 імені Миколи Буховича;
• англійської мови, 1 місце: Березнівський економіко-гуманітарний ліцей;
• німецької мови, 1 місце: Березнівський ліцей № 1 імені Миколи Буховича;
• математики, 1 місце: Березнівський ліцей № 1 імені Миколи Буховича;
• інформатики, 1 місце: Березнівський економіко-гуманітарний ліцей;
• трудового навчання (дівчата), 1 місце: Березнівський ліцей №2.
Найбільш активно долучилися до написання предметних олімпіад на ІІ (районному) етапі та, як наслідок, продемонстрували найвищу результативність учні Березнівського ліцею №1 (36 місць у 12 олімпіадах), Березнівського ліцею №2 (35 місць у 10 олімпіадах), Березнівського економіко-гуманітарного ліцею (31 місць у 13 олімпіадах), Городищенського ліцею (14 місць у 8 олімпіадах), Моквинського ліцею (14 місць у 7 олімпіадах), опорних закладів Прислуцький і Кам’янський ліцей (по 9 місць у 6 олімпіадах), Зірненського ліцею (7 місць у 4 олімпіадах), Орлівського ліцею (6 місць у 3 олімпіадах), Князівського, Богушівського, Голубнівського ліцев (по 3 місця у 3 олімпіадах відповідно), по 2 місця у 2-ох олімпіадах у Михалинської, Великопільської філій, по одному у опорному закладі Балашівський ліцей, Яцьковицькій, Колодязнівській, Курганській філіях.
Щодо Конкурсів, то за наслідками участі у ІІ етапі ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка із 7 учасників, які брали участь у ІІ етапі конкурсу, 4 здобули перемогу: І місце – 1, ІІ місце –2, ІІІ місце – 1 (це учні Моквинського, Березнівського економіко-гуманітарного ліцеїв, Березнівського ліцею № 2).
У ІІ етапі (районному) ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені П. Яцика призові позиції посіли 7 учнів закладів загальної середньої освіти міської ради (учні Березнівського економіко-гуманітарного ліцею, Березнівського ліцею №1 імені Миколи Буховича, Орлівського ліцею, Бистрицького ліцею, Березнівського ліцею № 2).
36 учнів-переможців ІІ етапу (районного) предметних олімпіад від Березнівської міської територіальної громади були включені у склад команд Рівненського району на участь у ІІІ етапі (обласному) Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, що відбудеться у січні-лютому 2024 року. Наказ департаменту освіти і науки від 01.01.2024 №1 «Про проведення III етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році» додається.
Віримо у наших дітей та дякуємо педагогам за професіоналізм й вміння навчати!!!

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Форма входу

Версія для людей з вадами зору

zir 2

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Електронна реєстрація в ДНЗ

1522672676 converted

Зовнішнє незалежне оцінювання

Кількість відвідувань

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
49
144
633
2986
776970
2
0
2